Snelkoeler/-vriezer

Een snelvriezer of een blast chiller is een vriezer die ervoor zorgt dat uw producten snel worden ingevroren of gekoeld en is dus een product dat onmisbaar is in elke horecakeuken. Zo kan een snelvriezer een product in 90 minuten van 90 ° C naar 3 ° C terugkoelen en in 4 uur naar een temperatuur van – 18 ° C! Het eten blijft langer vers en u verliest geen smaak. Door gebruik te maken van een blast chiller kan u uw producten beter beschermen tegen bacteriën en vervolgens veilig opslaan in uw opslagruimte voor gekoelde producten. Indien u vragen heeft over een van onze snelvriezers, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Snelkoelers en snelvriezers voor efficiënte bereiding
Snelkoelers en snelvriezers verlagen de temperatuur van producten razendsnel, zodat ingrediënten veilig en vers blijven. Ze zijn essentieel voor horeca, catering en patisserie waar snelheid en kwaliteit cruciaal zijn.
Optimale versheid en voedselveiligheid
Geavanceerde technologieën zorgen voor een gelijkmatige en stabiele koeling of vriezing. Zo blijven smaak, textuur en voedingswaarde behouden, terwijl voedselveiligheid gewaarborgd blijft.
Robuust en energiezuinig ontwerp
Snelkoelers en snelvriezers zijn vervaardigd uit duurzame materialen en combineren prestaties met lage energieconsumptie. Hierdoor zijn ze geschikt voor intensief professioneel gebruik.
Efficiënt en overzichtelijk in gebruik
Met overzichtelijke compartimenten en flexibele indeling kunnen producten snel worden geplaatst en teruggehaald. Dit verhoogt de workflow en maakt de bereiding van gerechten aanzienlijk sneller.
