Ontvang een offerte

Heb je een offerte nodig voor een van onze producten of ben je geïnteresseerd in een klantaccount bij TEFCOLD? We helpen je graag.

Vul alsjeblieft het formulier in en geef aan of je geïnteresseerd bent in specifieke producten, inclusief productnummers. Hoe specifieker je bent, hoe makkelijker en sneller het voor ons is om je te helpen.

We nemen binnen 24 uur op werkdagen contact met je op.

"Dankzij de XML-gegevensfeed kunnen we meer nieuwe producten van TEFCOLD op onze website publiceren, inclusief foto's, beschrijvingen en de juiste prijs. Voor ons is de productomschrijving verbeterd en er is geen verwarring meer over prijzen."

/Aleksandrs, Gastroburg

"Het investeren in nieuwe TEFCOLD apparatuur heeft een groot verschil gemaakt voor onze supermarkt. We hebben nu meer koelruimte en tegelijkertijd hebben we ons energieverbruik met 58% verminderd."

/Jørgen, Min Købmand Sevel

"Een breed scala aan professionele apparatuur, een responsief en beschikbaar team, en tijdige leveringen van goederen hebben ons in staat gesteld om een ​​professionele, serieuze en duurzame samenwerking met TEFCOLD op te bouwen."

/Matériel CHR Pro